Feurich 133 - Concert
Feurich 122 - Universal
Feurich 162 Dynamic I

 

De edele Feurich instrumenten, waarvoor de Fenix Music Factory onlangs de vertegenwoordiging verwierf, zijn stuk voor stuk uiterst karaktervolle instrumenten die de sonoriteit en warme dynamiek van de Weense school herbergen. Een welkome aanvulling in ons leveringsprogramma, niet in de laatste plaats door een zeer concurrerende prijsstelling!

De Feurich 133 – Concert piano is perfect geschikt voor scholen en conservatoria, maar ook voor kleine concertzalen en geluidsstudio’s. De klank overtreft die van veel kleinere vleugel’s en het prettige toucher zorgt voor een uitstekende dynamische respons met een ‘vleugel-snelle’ repetitie.

Prijs vanaf € 8.400,-, incl. de finishing touch van Henk Hupkes.

De Feurich 125 – Design. Dit prachtig vormgegeven instrument is een grotere en meer technisch uitgebreide versie van het best verkochte model Feurich 122 – Universal. De klank is nog verbeterd door gebruik van geavanceerdere CNC-freestechnieken en de introductie van duplex-scaling. Daarnaast zal de aandacht voor alle details in het ontwerp van het meubelgedeelte de meest veeleisende design-liefhebbers enthousiast maken. Het model 125 – Design is daarmee een instrument dat een uitstekende klankdynamiek biedt die zelfs de meest veeleisende pianisten tevreden zal stellen. Met zijn elegant vormgegeven meubel is het een welkome aanvulling in elk interieur.

 

 

Prijs vanaf € 6.900,-, incl. de finishing touch van Henk Hupkes.

 

De Feurich 122 – Universal. Zoals de naam doet vermoeden, doet de  122 – Universal een beroep op spelers van alle niveaus, van klassiek tot jazz. Het instrument heeft een subtiele “Europese” toon en een zeer responsief toucher.

Prijs vanaf € 5.900,- , incl. de finishing touch van Henk Hupkes.

De Feurich 115 – Premiere. Als meest compacte instrument in het Feurich-piano assortiment, met een elegant Bauhaus-ontwerp, weet de 115 – Premiere een vollere klank dan ooit te genereren in een instrument van dit formaat. Het model 115 Premiere heeft dan ook een rigoureuze reeks verbeteringen gekregen tijdens de herontwikkeling die resulteren in het kwaliteitsinstrument dat we vandaag hebben. Zoals alle Feurich-piano’s is dit instrument verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan deze eenvoudig worden uitgerust met het optionele Feurich-geluiddempersysteem

Prijs vanaf € 4.900,- , incl. de finishing touch van Henk Hupkes.