Feurich 218 - Concert
Feurich 179 Dynamic II
Feurich 162 Dynamic I

 

De edele Feurich instrumenten, waarvoor de Fenix Music Factory onlangs de vertegenwoordiging verwierf, zijn stuk voor stuk uiterst karaktervolle instrumenten die de sonoriteit en warme dynamiek van de Weense school herbergen. Een welkome aanvulling in ons leveringsprogramma, niet in de laatste plaats door een zeer concurrerende prijsstelling!

Met zijn 2,18 m. lengte behoort de Feurich 218 – Concert vleugel tot die instrumenten waarin klankrijkdom optimaal wordt ondersteund.  Dit bijzondere instrument is gebaseerd op het ontwerp van de Franse pianobouwer Stephan Paulello en wordt breed ingezet in conservatoria en kleinere concertzalen over de hele wereld. Ieder Feurich instrument wordt door pianobouwer Henk Hupkes persoonlijk geanalyseerd en tot in de puntjes geoptimaliseerd, zijn expertise is de garantie voor een schitterend instrument dat vreugde in Uw muzikale leven schenkt en blíjft schenken. Vraag naar de vele mogelijke uitvoeringen, zowel qua uiterlijk als qua technische innovaties als het (vierde!) Pédale Harmonique.

Prijs vanaf € 23.900,-, incl. de finishing touch van Henk Hupkes.

De Feurich 179 – Dynamic II is een zeer interessante vleugel die de veeleisende pianist een breed palet aan klank schenkt en net als de 218 – Concert I nèt dat àndere timbre heeft! Vraag naar de vele mogelijke uitvoeringen, zowel qua uiterlijk als qua technische innovaties als het (vierde!) Pédale Harmonique.

Prijs vanaf € 15.400,-, incl. de finishing touch van Henk Hupkes.

Zo ook de kleinste Feurich 162 – Dynamic I, die ondanks zijn beperkte fysieke omvang uw huiskamer met muzikaal genot zal vullen…

Prijs vanaf € 13.400,-, incl. de finishing touch van Henk Hupkes.