De prachtige Henk Hupkes instrumenten, waarvoor de Fenix Music Factory de exclusieve vertegenwoordiging verwierf, zijn de meest ideale instrumenten voor bijvoorbeeld conservatoriumstudie, respectievelijk concerten in huiskamer en kleine concertzaal. Zij verenigen het beste van de belangrijkste pianowerelden in zich.

Met zijn 2,28 m. lengte behoort deze Henk Hupkes HHC-228R vleugel tot de groep instrumenten waarin de meest krachtige en diverse klankdynamiek kan worden bereikt. De volledige aandacht is uitgegaan naar het optimaliseren van dit gegeven. En met verbluffend resultaat! Het timbre en de zangerigheid worden krachtig ondersteund door een duidelijke en temperamentvolle tenor die overgaat in een melodieuze diepe bariton en een loepzuivere boventoonrijke bas. Voorzien van het superieure Renner-mechaniek  Kortom een vleugel die de meest veeleisende pianist zal inspireren en de middelgrote concertzaal of theaterzaal gemakkelijk bespeelt. In zwart hoogglans. De bouwwijze en componenten zijn kwalitatief identiek aan de kleinere HHA-188R en de salonvleugel HHB-212R en de grootste full size concertvleugel HHD-275R. (Made in Germany). Dit exemplaar heeft aan aantal jaren dienst gedaan in een professionele audio-studio waar tientallen albums werden opgenomen. Dit fantastische instrument, door ons gebouwd in 2013, is door ons geheel in volstrekte nieuwstaat gebracht.

Nieuwprijs € 39.900,-

Vraagprijs: € 25.000,–

Deze schitterende Steinway&Sons B-211 vleugel uit 1928 uit de nalatenschap van violist en voormailg concertmeester van het Residentie Orkest, Willem Noske, werd door ons volledig, compromisloos en nagenoeg in nieuwstaat gebracht. Talloze grote pianisten hebben ten huize van Noske op dit instrument gemusiceerd, gerepeteerd en gecomponeerd. Een uitgelezen kans voor de liefhebbende pianist die altijd van een ‘Steinway B’ heeft gedroomd…

Vergelijkbare nieuwprijs: € 109.900,–

Vraagprijs: € 45.000,–

 

De prachtige Henk Hupkes instrumenten, waarvoor de Fenix Music Factory onlangs de exclusieve vertegenwoordiging verwierf, zijn de meest ideale instrumenten voor bijvoorbeeld conservatoriumstudie, respectievelijk concerten in huiskamer en kleine concertzaal. Zij verenigen het beste van de belangrijkste pianowerelden in zich.

Speciaal voor het wat kleinere budget ontwikkelden wij twee vleugels die qua ontwerp en bouw wat eenvoudiger zijn maar toch verassend volwassen klinken! Dè ideale vleugels voor de best mogelijke vliegende start van de beginnende talentvolle pianist.

Met zijn 1,86 m. lengte is de Henk Hupkes HHL-186 een volwassen salonvleugel die erg goed klinkt! De iets kleinere HHN-160 doet nauwelijks onder voor zijn grotere broer, eigenlijk merk je alleen aan de bassectie dat de sonoriteit een ander karakter heeft. Dat maakt dit model tot een geliefd instrument in de wat kleinere huiskamer. Ook deze vleugel zal de meest veeleisende pianist thuis of in een klein theater inspireren. In zwart hoogglans.  De bouwwijze en componenten zijn van een kwalitatief zeer hoogstaand niveau, toch zijn de prijzen verheugend betaalbaar!

Prijs Henk Hupkes HHL-186: € 16.900,–  verbouwingsprijs: € 13.900,–
Prijs Henk Hupkes HHN-160: € 13.900,– verbouwingsprijs: €   9.900,– (thans in bruikleen bij het verse concertpodium ‘New Grounds’) 

nb.: Afhankelijk van waar het instrument zal worden ingezet is een interessante samenwerking met de Fenix Music Factory mogelijk. Vraag graag naar de mogelijkheden.