Een technisch geheel gereviseerde geweldige Steinway & Sons B-211 (1908), 88 ivoor/ebben toetsen, drie pedalen (1908) in palissander gesatineerde uitvoering. Wordt door ons in bemiddeling van verkoop verkocht.

Vaste vraagprijs slechts: € 17.500,– ! (excl. transport)

Een technisch in goede staat verkerende Steinway & Sons A-188 vleugel (1927), 88 ivoor/ebben toetsen, drie pedalen in mat zwarte uitvoering. Wordt door ons in bemiddeling van verkoop verkocht.

Vraagprijs slechts: € 16.500,–  (excl. transport) 
(op ’t moment onder optie!)

De prachtige Henk Hupkes instrumenten  zijn de meest ideale instrumenten voor bijvoorbeeld conservatoriumstudie of concerten in huiskamer en kleine concertzaal. Zij verenigen het beste van de belangrijkste pianowerelden in zich.

Dit exemplaar, een HHA-187 in zwart hoogglans, is een tijd lang professioneel in gebruik geweest als studio-vleugel (dus relatief weinig bespeeld!) en verkeert in nieuwstaat. Deze vleugel zal de meest veeleisende pianist thuis of in een klein theater inspireren. In zwart hoogglans.

Nieuwprijs HHA-187: € 29.900,– aanbiedingsprijs: € 15.000,– (excl. transport)

nb.: Afhankelijk van waar het instrument zal worden ingezet is een interessante samenwerking met de Fenix Music Factory mogelijk. Vraag graag naar de mogelijkheden.

De prachtige Henk Hupkes instrumenten zijn de meest ideale instrumenten voor bijvoorbeeld conservatoriumstudie of concerten in huiskamer en kleine concertzaal. Zij verenigen het beste van de belangrijkste pianowerelden in zich.

Speciaal voor het wat kleinere budget ontwikkelden wij twee vleugels die qua ontwerp en bouw wat eenvoudiger zijn maar toch verassend volwassen klinken! Dè ideale vleugels voor de best mogelijke vliegende start van de beginnende talentvolle pianist.

Met zijn 1,86 m. lengte is de Henk Hupkes HHL-186 een volwassen salonvleugel die erg goed klinkt! De kleinere HHS-150 doet technisch niet onder voor zijn grotere broer, eigenlijk merk je alleen aan de bassectie dat de sonoriteit een ander karakter heeft. Dat maakt dit model tot een geliefd instrument in de wat kleinere huiskamer. Ook deze vleugel zal de meest veeleisende pianist thuis of in een klein theater inspireren. In zwart hoogglans.  De bouwwijze en componenten zijn van een kwalitatief zeer hoogstaand niveau, toch zijn de prijzen verheugend betaalbaar!

Nieuwprijs HHL-186: € 16.900,– aanbiedingsprijs: € 11.900,– (nu in bruikleen bij onze directe HBS-buren: het Doelenensemble) 
Nieuwprijs HHS-150: € 11.900,–  aanbiedingsprijs: €   9.900,–

nb.: Afhankelijk van waar het instrument zal worden ingezet is een interessante samenwerking met de Fenix Music Factory mogelijk. Vraag graag naar de mogelijkheden.

Een in zeer goede staat verkerende Carl. Sauter 182 vleugel, nieuw zwart hoogglans, 88 toetsen, bouwjaar 1976. Wordt door ons in bemiddeling van verkoop verkocht, serieus bod gevraagd!

Vraagprijs: € 16.500,– (excl. transport)

Een verrassend goede heldere Rud. Ibach 175 vleugel, in behoorlijk goede staat verkerend, mat zwart, 88 toetsen. Door de gunstige prijs/kwaliteit verhouding zeer geschikt voor een conservatorium student!

Vraagprijs: € 3.950,– (excl. transport)